LiceGuard

Robi Comb Pro

8050
-8%
36,35 € 33,44 €
U cijenu je uključen PDV
Dodaj u košaricu
  • Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 33,44 €
Opis

Robi Comb Pro je patentirani električni češalj za detekciju i ubijanje ušiju u kosi. Robi Comb prilikom češljanja ubija uši kod kontakta s njima. Posebno podešenim naponom, koji djeca ne osjećaju i nije opasan, uš se ubije i izvadi iz kose. Za ubiti uši više ne morate prati i šamponirati, samo počešljati par minuta dnevno. Robi Comb Pro javlja zvučnim signalom da ste ubili uš. Zatim očistite češalj s četkicom iz kompleta i nastavite dalje. Jednostavno! Ističe se zbog mogućnosti jednostavnog rastavljanja i laganog čišćenja metalnog češlja te zbog činjenice da može ubiti i do nekoliko ušiju u jednom potezu! Robi Comb Pro je neusporediv sa bilo kojim drugim tretmanima zato što detektira uši (javlja zvučnim signalom), ubija uši brzo i lako bez upotrebe pesticida, koristi se na suhoj kosi bilo gdje: u školi, u autu, na izletu, u vikendici... Detaljnije o proizvodu na www.liceguard.com.hr

Pogledajte što su korisnici LiceGuard proizvoda rekli o proizvodima!

Upute za upotrebu

1. Umetnite jednu AA bateriju u predviđeni odjeljak na donjem dijelu uređaja. Nemojte koristiti niti jednu drugu bateriju osim navedene. Preporučujemo kvalitetne alkalne baterije!

2. Robi Comb PRO se može koristiti na svim tipovima kose.

3. Koristite ga isključivo na čistoj i suhoj kosi. Pazite, kosa NE SMIJE biti masna. Prije korištenja obavezno raščešljajte kosu običnim češljem.

4. Koristeći prekidač aparat možete koristiti u jednom od dva ponuđena moda. Dok je Robi Comb PRO upaljen čut ćete zujanje. To znači da češalj radi ispravno. 

5. Postavite Robi Comb PRO u položaj pod kutom od 45 stupnjeva u odnosu na tjeme i počnite češljati što bliže u odnosu na korijen kose. Prilikom češljanja držite aparat u uspravnom položaju prema gore. Ne prislanjajte metalne zupce plošno na kožu. Izbjegavajte direktan kontakt aparata s ušima, očima ili ustima. Ne naslanjajte metalne zubce na čelo ili lice.

MOD 1 (detekcija): Uređaj zuji dok ne pronađe i ubije uš. Tada zujanje prestane. Očistite četkicom metalne zubce češlja, nakon čega će aparat nastaviti zujati i možete nastaviti s korištenjem aparata. U ovom modu možete vrlo brzo i jednostavno ustanoviti prisutnost ušiju u kosi!

MOD 2 (eliminacija): Uređaj zuji i ubija uši! Nakon što ubije prvu uš ton se mijenja, ali aparat i dalje nastavlja ubijati uši. Nakon što ponestane dovoljno struje za daljnju eliminaciju zujanje prestane. Tada uzmite četkicu i temeljito očistite metalne zubce češlja . Zujanje će se nastaviti tek kada u potpunosti očistite zubce od ušiju, peruti i prljavštine!

6. U slučaju da uređaj ipak ne počne zujati skinite nastavak za češljanje pritiskom na prekidače sa svake strane . Odvojite metalni dio od plastičnog kućišta i očistite ga temeljito koristeći četkicu. Radi efikasnijeg čišćenja umočite četkicu u alkohol (isključivo medicinski alkohol). Nakon čišćenja obavezno osušite češalj i četkicu prije ponovnog korištenja. Možete koristiti fen za kosu u svrhu bržeg sušenja.

7. Robi Comb PRO učinkovito eliminira odrasle uši. Preporučujemo korištenje svaki dan u periodu od 2 tjedna kako bi ste kasnije eliminirali mlađe ili manje uši koje su eventualno izbjegle prethodne tretmane ili su se naknadno izlegle iz gnjida. Na taj način u potpunosti prekidate njihov reproduktivni ciklus.