LiceGuard

LTS komplet protiv ušiju i gnjida

8100
-7%
39,28 € 36,53 €
U cijenu je uključen PDV
Dodaj u košaricu
  • Najniža cijena u posljednjih 30 dana:  36,53 €|257,24 kn
Opis

LTS ili Lice Treatment System sadrži više LiceGuard proizvoda u jednom: LiceGuard šampon sa univerzalnim češljem za uši i gnjide te povećalom za lakše uočavanje i LiceGuard  sprej za odbijanje ušiju.  Ako trebate proizvode za zaštitu, uklanjanje uši i gnjida ovo je optimalna kombinacija i najpovoljnije rješenje, povoljnije od kupnje svakog proizvoda zasebno. Detaljnije o proizvodu na www.liceguard.com.hr

Količina: Losion za zaštitu - 30 ml

                  Šampon - 120 ml

Upute za upotrebu

UPOTREBA:

Nanesite LiceGuard šampon na mokru kosu i detaljno umasirajte. Ostavite ga 2 do 5 minuta i potom temeljito isperite. Kosu lagano osušite ručnikom.  Podijelite kosu na manje dijelove i iščešljavajte od tjemena prema van cijelom dužinom. Između svakog iščešljavanja obavezno očistite češalj. Ponavljajte postupak dok ne iščeščljate cijelu kosu.

Losion u spreju potresite prije korištenja. S udaljenosti od otprilike 15 centimetara od glave nekoliko puta poprskajte na čistu, suhu ili mokru kosu. Ne prskajte u oči! Koristite ujutro (za djecu prije škole). Počešljate svaka 24 sata. Za dodatnu zaštitu nanesite losion i na kapu, šal i sl.

UPOZORENJA:

Samo za vanjsku upotrebu! Izbjegavati dodir s očima i usnom šupljinom. U slučaju iritacije, prekinite primjenu.