Asebon šamponi specijalizirani su za otklanjanje prhuti te njenih popratnih smetnji.

Pogledaj ponudu

Asepsoleta antiseptička maramica koristi se za dezinfekciju ruku i površine predmeta uz istovremeno odstranjivanje nečistoća i prljavštine.

Pogledaj ponudu

U prvoj godini života djeca su najosjetljivija i trebaju vašu punu pozornost u svakom trenutku, sa Babysense monitorom pazite na vašu bebu dok niste uz nju, niste u istoj sobi ili dok spavate.

Pogledaj ponudu

BIOBAZA liniju kozmetičkih proizvoda proizveli su s velikom pozornošću i ljubavlju prema prirodi stručnjaci za farmaceutsku proizvodnju. Biobaza proizvodi su prilagođeni osjetljivoj koži jer su izbjegnuti svi konzervansi, iritansi, mirisi (parfemi) i bojila.

Pogledaj ponudu

Biovitalis®, sinergija prirode (bio) i života (vitalis) kao temeljnih vrijednosti, reflektira filozofiju ovog hrvatskog proizvođača s više od dvadeset godina iskustva u proizvodnji kozmetičkih proizvoda i dodataka prehrani.

Pogledaj ponudu

Sredstva za dezinfekciju svojim inovativnim formulacijama farmaceutske kvalitete pouzdano čiste površine i kožu od širokog spektra mikroorganizama. Sastojci i udio, odnosno komponente za dezinfekciju propisane su od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Europskog centra za kontrolu bolesti što osigurava visoku učinkovitost proizvoda.

Pogledaj ponudu

Dipterol proizvodi odbijaju komarce i druge kukce, brinu o ljudskom zdravlju i okolišu, pogodni su za odrasle i djecu. 

Pogledaj ponudu

Greethings je linija pomno odabranih hrvatskih poklon proizvoda pakiranih u ekskluzivne premium kutije suvremenog dizajna. Suradnja, originalnost i pozitivna energija ono su što čini Greethings.

Pogledaj ponudu

Jadran galenski laboratorij je internacionalna kompanija iz Rijeke koja u portfelju ima lijekove, dodatke prehrani, medicinske proizvode i kozmetiku. 

Pogledaj ponudu

LiceGuard proizvodi pomažu riješiti problem uši i gnjida u kosi na siguran, neagresivan i bezopasan način. Svaki LiceGuard proizvod ima važnu ulogu u postupku rješavanja uši i gnjida iz kose.

Pogledaj ponudu

Linija proizvoda Melem sadrži široku paletu proizvoda za djece, atopičnu kožu, njegu i ljepotu kože odraslih, ali i za zaštitu od sunca.

Pogledaj ponudu

NiKEL®, kozmetika s potpisom.  Nikel kozmetika je bazirana na vlastitim farmaceutskim recepturama i 100% prirodnim djelatnim sastojcima čija je učinkovitost dokazana i dermatološki potvrđena.

Pogledaj ponudu

Olival linija nudi prirodnu kozmetiku za svaki tip, namjenu i potrebu kože. 25 godina iskustva, tradicionalne farmaceutske recepture , bogatsvo prirodnih sirovina i proizvodnja u Hrvatsko jamče visoku kvalitetu, sljedljivost i zdravstvenu ispravnost proizvoda.

Pogledaj ponudu

Pharmoval® je hrvatska linija dodataka prehrani koja uključuje pojedine medicinske i kozmetičke proizvode.. Linija je pomno razvijena i osmišljena za posebne potrebe organizma već od najranije životne dobi.

Pogledaj ponudu

PiQuit, na bazi ikaridina, je linija proizvoda za zaštitu od komaraca i drugih insekata.

Pogledaj ponudu

Pitorid na tržište donosi široki asortiman proizvoda za zaštitu od kukaca.

Pogledaj ponudu

Plidenta paste za zube razvijene su isključivo u vlastitim laboratorijima u Hrvatskoj. Zubne paste su klinički testirane u suradnji sa stručnjacima i  ne sadrže štetne abrazivne materijale i nisu testirani na životinjama. 

Pogledaj ponudu

Rosal - hrvatska kozmetika s više od šezdeset godina tradicije.

Pogledaj ponudu

Rosal [clean] predstavlja liniju odabranih 100% [clean] kozmetičkih proizvoda koja se temelji na pažljivo i savjesno osmišljenim proizvodima bez sastojaka s „crne liste“, poput konzervansa, parabena i alergena. 

Pogledaj ponudu

Zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji mikroraspršivanja, otopine morske vode Sterimar™ nježno i učinkovito čiste nosnu šupljinu, pružajući svim članovima obitelji visoku razinu higijene, sigurnosti i prevencije od respiratornih infekcija.

Pogledaj ponudu