U prvoj godini života djeca su najosjetljivija i trebaju vašu punu pozornost u svakom trenutku, sa Babysense monitorom pazite na vašu bebu dok niste uz nju, niste u istoj sobi ili dok spavate.

Pogledaj ponudu

BIOBAZA liniju kozmetičkih proizvoda proizveli su s velikom pozornošću i ljubavlju prema prirodi stručnjaci za farmaceutsku proizvodnju. Biobaza proizvodi su prilagođeni osjetljivoj koži jer su izbjegnuti svi konzervansi, iritansi, mirisi (parfemi) i bojila.

Pogledaj ponudu

Biovitalis®, sinergija prirode (bio) i života (vitalis) kao temeljnih vrijednosti, reflektira filozofiju ovog hrvatskog proizvođača s više od dvadeset godina iskustva u proizvodnji kozmetičkih proizvoda i dodataka prehrani.

Znanja iz prošlosti, prirodni sastojaci i tradicionalne recepture te inovativni pristup razvoju omogućuje kreiranje jedinstvenih proizvoda za zdravlje i ljepotu.

Pogledaj ponudu

LiceGuard proizvodi pomažu riješiti problem uši i gnjida u kosi na siguran, neagresivan i bezopasan način. Svaki LiceGuard proizvod ima važnu ulogu u postupku rješavanja uši i gnjida iz kose.

Pogledaj ponudu

NiKEL®, kozmetika s potpisom.  Nikel kozmetika je bazirana na vlastitim farmaceutskim recepturama i 100% prirodnim djelatnim sastojcima čija je učinkovitost dokazana i dermatološki potvrđena.

Pogledaj ponudu

Pharmoval® je hrvatska linija dodataka prehrani koja uključuje i pojedine kozmetičke proizvode. Linija je pomno razvijena i osmišljena za posebne potrebe organizma već od najranije životne dobi.

Pogledaj ponudu