Asepsoleta antiseptička maramica koristi se za dezinfekciju ruku i površine predmeta uz istovremeno odstranjivanje nečistoća i prljavštine.

Pogledaj ponudu

U prvoj godini života djeca su najosjetljivija i trebaju vašu punu pozornost u svakom trenutku, sa Babysense monitorom pazite na vašu bebu dok niste uz nju, niste u istoj sobi ili dok spavate.

Pogledaj ponudu

BIOBAZA liniju kozmetičkih proizvoda proizveli su s velikom pozornošću i ljubavlju prema prirodi stručnjaci za farmaceutsku proizvodnju. Biobaza proizvodi su prilagođeni osjetljivoj koži jer su izbjegnuti svi konzervansi, iritansi, mirisi (parfemi) i bojila.

Pogledaj ponudu

Biovitalis®, sinergija prirode (bio) i života (vitalis) kao temeljnih vrijednosti, reflektira filozofiju ovog hrvatskog proizvođača s više od dvadeset godina iskustva u proizvodnji kozmetičkih proizvoda i dodataka prehrani.

Pogledaj ponudu

LiceGuard proizvodi pomažu riješiti problem uši i gnjida u kosi na siguran, neagresivan i bezopasan način. Svaki LiceGuard proizvod ima važnu ulogu u postupku rješavanja uši i gnjida iz kose.

Pogledaj ponudu

Linija proizvoda Melem sadrži široku paletu proizvoda za djece, atopičnu kožu, njegu i ljepotu kože odraslih, ali i za zaštitu od sunca.

Pogledaj ponudu

Olival linija nudi prirodnu kozmetiku za svaki tip, namjenu i potrebu kože. 25 godina iskustva, tradicionalne farmaceutske recepture , bogatsvo prirodnih sirovina i proizvodnja u Hrvatsko jamče visoku kvalitetu, sljedljivost i zdravstvenu ispravnost proizvoda.

Pogledaj ponudu

Pharmoval® je hrvatska linija dodataka prehrani koja uključuje pojedine medicinske i kozmetičke proizvode.. Linija je pomno razvijena i osmišljena za posebne potrebe organizma već od najranije životne dobi.

Pogledaj ponudu