Gdje se nalazite:   Početna O nama

O nama

drogerija.hr je po koncepciji i sadržaju prvi pravi portal za ljepotu i zdravlje u Hrvatskoj na kojem možete pronaći veliki izbor proizvoda koji odgovaraju vrlo strogim kriterijima. Omogućujemo vam kupovinu iz udobnosti vlastitog naslonjača, bez nepotrebnog trošenja vremena i živaca prilikom traženja prodajnih mjesta ili pojedinih proizvoda.

Široki asortiman biranih proizvoda i brandova, stalne akcije, povoljne cijene, stručni materijali, načini plaćanja (pouzeće, kreditne kartice, uplata) i dostava na vrata (hitnom kurirskom službom) su samo neke od pogodnosti koje vam ovaj portal nudi.

Niti jedan od proizvoda u ponudi na stranicama drogerija.hr nije testiran na životinjama. Isto tako, niti jedan proizvod u našoj ponudi ne sadrži sastojke animalnog porijekla.

drogerija.hr je vlasništvo tvrtke Nemus Lex d.o.o. iz Zagreba koja se bavi veleprodajom, zastupanjem, marketingom, distribucijom i prodajom putem interneta. Osnovni segement poslovanja tvrtke su proizvodi u kategoriji dodataka prehrani i kozemtike s posebnom namjenom.

Za sva pitanja kao i mogućnosti suradnje u distribuciji naših proizvoda javite nam se. Želimo vam ugodnu kupnju!

NEMUS LEX d.o.o.