drogerija.hr je portal za zdravlje i ljepotu na kojem vam nudimo posebno odobrane dodatke prehrani, kozmetičke i medicinske proizvode za cijelu obitelj. Omogućujemo vam kupovinu iz udobnosti vlastitog naslonjača bez nepotrebnog trošenja vremena i živaca prilikom traženja prodajnih mjesta ili pojedinih proizvoda.

Široki asortiman biranih proizvoda i brandova, stalne akcije, povoljne cijene, stručni materijali, načini plaćanja (pouzeće, kreditne kartice, uplata) i dostava na vrata (hitnom kurirskom službom) su samo neke od pogodnosti koje vam ovaj portal nudi. Niti jedan od proizvoda u ponudi na stranicama drogerija.hr nije testiran na životinjama. Isto tako, niti jedan proizvod iz Pharmoval linije ne sadrži sastojke životinjskog porijekla.

drogerija.hr je vlasništvo tvrtke Nemus Lex d.o.o. iz Zagreba koja se bavi veleprodajom, zastupanjem, marketingom, distribucijom i prodajom putem interneta. Osnovni segement poslovanja tvrtke su proizvodi u kategoriji dodataka prehrani, medicinskih proizvoda i kozmetike.

 

Želimo vam ugodnu kupnju!

 

NEMUS LEX d.o.o.