LiceGuard

Robi Comb Pro + LTS

8110
-7%
71,39 € 66,39 €
U cijenu je uključen PDV
Dodaj u košaricu
  • Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 66,39 €|500,22
Opis

Komplet koji sadrži Robi Comb Pro električni češalj za detekciju i ubijanje ušiju u kosi, te LTS komplet koji sadrži: 1 LiceGuard šampon, 1 LiceGuard češalj (univerzalni za uši i gnjide), 1 povećalo za lakše uočavanje i 1 LiceGuard sprej za odbijanje ušiju. Detaljnije o proizvodima na www.liceguard.com.hr

Upute za upotrebu

UPOTREBA:

Nanesite LiceGuard šampon na mokru kosu i detaljno umasirajte. Ostavite ga 2 do 5 minuta i potom temeljito isperite. Kosu lagano osušite ručnikom.  Podijelite kosu na manje dijelove i iščešljavajte od tjemena prema van cijelom dužinom. Između svakog iščešljavanja obavezno očistite češalj. Ponavljajte postupak dok ne iščeščljate cijelu kosu.

Losion u spreju potresite prije korištenja. S udaljenosti od otprilike 15 centimetara od glave nekoliko puta poprskajte na čistu, suhu ili mokru kosu. Ne prskajte u oči! Koristite ujutro (za djecu prije škole). Počešljate svaka 24 sata. Za dodatnu zaštitu nanesite losion i na kapu, šal i sl.

LiceGuard šampon uvijek koristite nakon tretmana s Robi Comb PRO električnim češljem. Robi Comb PRO se može koristiti na svim tipovima kose. Koristite ga isključivo na čistoj i suhoj kosi. Pazite, kosa NE SMIJE biti masna.