Olival

Olival PROFESSIONAL Mikroeksfolijant

3858892692370
Cijena
10,60 € | 79,90 kn
U cijenu je uključen PDV
Dodaj u košaricu
Opis

Mikroeksfolijant je inovativan piling koji spaja kemijsku i mehaničku eksfolijaciju. Temeljen na 1% salicilne (BHA) kiseline, zrncima ricinusovog voska, vitaminu H (biotinu) i alantoinu, Mikroeksfolijant dubinski čisti pore, ujednačava boju tena te potiče glatkoću i sjaj. U kontaktu s vodom, prah stvara gustu, kremastu pastu za dubinski piling koji uklanja odumrle stanice kože i priprema je za rutinu njege.

Količina: 42 ml

Upute za upotrebu

Na mokre dlanove nanesite malu količinu praha (pola čajne žličice), lagano protrljajte i umiješajte, a dobivenu pastu nanesite na lice. Kružnim pokretima nježno masirajte kožu te nakon 2 do 3 minute obilno isperite mlakom vodom. Koristite do 3 puta tjedno, u večernjoj njezi.

Napomena: Izbjegavajte udisanje praha. Ne koristite u slučaju trudnoće, preosjetljivosti ili alergije na salicilnu kiselinu. Izbjegavajte korištenje paralelno s drugim kiselinama ili retinoidima. Preporučljivo je nošenje SPF-a tijekom dana. Proizvod je potrebno nanositi i umasiravati na mokro lice. Ne koristiti na aktivno upaljenoj, iritiranoj, generalno izrazitije osjetljivoj koži.