Olival

Olival PROFESSIONAL Krema za lice SPF 50

3858892693551
Cijena
13,26 €
U cijenu je uključen PDV
Dodaj u košaricu
Opis

Krema prozračne, pjenaste teksture sa zaštitnim faktorom 50 pruža visoku zaštitu od širokog spektra UVA i UVB zračenja. Brzo se upija u kožu, ostavlja baršunasti mat finiš i ne masti, zbog čega je idealna za svakodnevnu njegu i zaštitu svih tipova kože uključujući mješovitu i masnu.

Ova je krema obogaćena niacinamidom i ubikvinonom, odnosno koenzimom Q10. Niacinamid (vitamin B3) reducira pojavu nepravilnosti, regulira lučenje sebuma i vidljivost pora, ujednačava ton i teksturu kože. Ubikvinon ili koenzim Q10 (antioksidans) štiti od slobodnih radikala nastalih UV zračenjem i okolišnim stresorima, stimulira sintezu kolagena, umiruje kožu i djeluje prevenirajuće na znakove preuranjenog starenja. 

Krema za lice SPF 50 može se koristiti kao svakodnevna podloga za šminku i kombinirati s proizvodima. Bez dodanih boja i mirisa.

Količina: 50 ml

Upute za upotrebu

Ravnomjerno nanesite na kožu kao zadnji korak jutarnje njege.

Upozorenje: Ponovite zaštitu svakih nekoliko sati. Ne ostajte predugo na suncu iako koristite proizvod za sunčanje. Ne izlažite novorođenčad i malu djecu direktno suncu. Prekomjerno sunčanje ozbiljno ugrožava zdravlje.