Biovitalis

Biovitalis Ultra zaštitni sprej protiv komaraca, 100 ml

BIO-911824
Cijena
69,90 kn
U cijenu je uključen PDV
Dodaj u košaricu
Opis

Sadrži učinkovit i pouzdan potpuno prirodni kompleks STOP MOSQUITO, s dokazanim djelovanjem za maksimalnu zaštitu. Brzo se upija i ne ostavlja neželjene masne tragove na koži. Potpuno je siguran za kožu jer ne sadrži štetne sintetske repelente, DEET, parfeme niti sintetske sastojke. Dodatno njeguje i hidratizira, formulacija je prilagođena i osjetljivoj koži.

Sprej je registriran, odnosno upisan u registar Ministarstva zdravstva kao biocidni pripravak s namjenom: zaštita od komaraca. KLASA: UP/I-543-04/20-05/37 URBROJ: 534-07-1/6-20-2

Količina: 100 ml

Tablica aktivnih sastojaka

Aqua, glycerin, polysorbate 20, lavandula hybdrida oil, vanillin, eucalyptus citriodora oil, mentha piperita oil, litsea cubeba oil, cymbopogon citratus oil, eugenia caryophyllus oil, sodium benzoate, gluconolactone Aktivni sastojak: ulje lavandina 1,0% (1,0g/100g)

Upute za upotrebu
  • Proizvod nije namijenjen djeci mlađoj od 3 godine.
  • Sprej mogu koristiti trudnice i dojilje.
  • Ugodnog je mirisa, bez sintetskih parfema.
  • Bez parabena, silikona i umjetnih bojila.

Proizvod nije testiran na životinjama i ne sadrži sastojke životinjskog podrijetla.Prije upotrebe protresti. Ravnomjerno raspršiti na nepokrivenu i neoštećenu kožu, 2 do 3 puta dnevno. Izbjegavati područje oko očiju i usta.