Pharmoval PROTECT

Zoom OFF Repelent

8600
-20%
59,00 kn
47,20 kn
U cijenu je uključen PDV
Dodaj u košaricu
Opis

Zoom OFF® sprej je nova generacija repelenta za zaštitu ljudi od komaraca, ali i krpelja, obada i drugih insekata. Repelent u sastavu ima 20 % ikaridina. Ikaridin je tvar s repelentnim svojstvima koja je sintetizirana u Europi i učinkovito i dugotrajno odbija komarce, krpelje, obade i druge insekte.

Učinkovito odbijanje insekata

Koncentracija od 20 % ikaridina pokazala se učinkovita u odbijanju komaraca i krpelja 12, pa čak i do 14 sati od nanošenja. Usporedno, drugi repelenti nude kraću zaštitu protiv komaraca, a protiv krpelja značajno kraću.

Siguran i nježan za upotrebu

Uz odlična svojstva odbijanja insekata, Zoom OFF® je siguran za upotrebu pa ga mogu koristiti trudnice i može se koristiti kod djece već od 2 godine. Ne izaziva iritacije niti uzrokuje preosjetljivost kože, a siguran je i za okoliš. Brzo se upija i obogaćen je aloe verom kako bi koži pružio dodatnu njegu.

 Ne ostavlja tragove na odjeći

S obzirom na dugotrajnu zaštitu i dobro ponašanje ikaridina pri višim temperaturama te u vlažnoj okolini, prikladan je i za sportaše, izletnike kao i duža putovanja. Zoom OFF® ne ostavlja tragove na odjeći i ne nagriza predmete od plastike i sintetike.

Upozorenje: Samo za vanjsku upotrebu. Čuvati izvan dohvata djece. Ne nanositi na oštećenu kožu, blizu usta ili očiju. Ako dođe u dodir s očima, odmah isprati s puno vode. U slučaju gutanja bez odgode potražiti pomoć liječnika.

Klasa: UP/1-543-04/20-05/480

Ur. broj: 534-07-1/5-20-2

Količina: 100 ml

Upute za upotrebu

Nanesite sprej na nepokrivene dijelove tijela. Prema potrebi ponovite. Kod nanošenja na lice, proizvod nanesite na ruke, pa zatim namažite lice, izbjegavajući oči i usta. Ne nanositi djeci na dlanove.

Sastav: Isopropyl Alcohol, Aqua, Hydroxyethyl Isobutyl Piperidine Carboxylate, Glycerin, Litsea Cubeba Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citral, Limonene, Linalool