Greethings je linija pomno odabranih hrvatskih poklon proizvoda pakiranih u ekskluzivne premium kutije suvremenog dizajna. Suradnja, originalnost i pozitivna energija ono su što čini Greethings.

Zahvaljujući partnerskom odnosu s brojnim domaćim obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima i drugim proizvođačima donosimo vam dašak Hrvatske za svaku prigodu u posebno dizajniranim pakiranjima:

Greethings  from Croatia – ORIGINAL

Pomno izabrani kvalitetni proizvodi pakirani u ekskluzivne premium kutije dostupne u višebojnim i Black edition varijantama.

Greethings TO GO

Linija prati originalna pakiranja u kutijama manjih dimenzija inovativnog načina otvaranja. Svi artikli mogu biti u višebojnim ili crnim kutijama.

Greethings SELECTION

Posebno dizajnirana premium pakiranja sadrže izbor proizvoda koji će zadovoljiti i one najizbirljivije. Taste Croatia sadrži vatromet okusa za svako nepce, aHealth & Beauty obnovit će kožu i probuditi sva osjetila.

Ulje, med, začini, svijeće, prirodna kozmetika i više od 50 drugih proizvoda plod su rada, znanja i iskustva naših suradnika te njihove ljubavi prema stvaranju kvalitetnog, domaćeg proizvoda. Upravo oni omogućavaju potpuni doživljaj Hrvatske svim osjetilima.

Greethings proizvodi su dostupni u nekoliko vrsta pakiranja. Osim uz Greethings prepoznatljivo šareno, originalno pakiranje, proizvodi su dostupni i u premium black izdanju, kao i u svjetski poznatom „kockastom“ Croatia ruhu. U svakom pakiranju nalazi se i knjižica o ljepotama Hrvatske koja će upotpuniti vaš poklon. Zanimljivosti u knjižici prevedene su na čak 11 jezika kako bi prenijele istinski doživljaj Hrvatske u svaki kutak svijeta.

Greethings mala tvornica ideja neprestano radi na stvaranju novih proizvoda kako bi vam pružili najbolje od Hrvatske. Otkrijte svijet raznolikosti u jedinstvenom dizajnu koji spaja lokalno i globalno te pobuđuje sva vaša osjetila.

Pridružite se našoj priči i pošaljite najljepše greet(h)ingse iz Hrvatske!

Kategorije
Pronađeno 44 proizvod/a
Sortiranje