Maske za lice jednokratne DJEČJE Salvusept Protect - PLAVE

5015
Cijena
3,32 €
U cijenu je uključen PDV
Dodaj u košaricu
Opis

Troslojna jednokratna medicinska maska za DJECU - PLAVA. Troslojna, netkana tkanina s filterom. Izrađena je od ekološki prihvatljivog materijala, otporna na vlagu, netoksična, ne nadražuje, mekana i udobna. Ne sadrži lateks, staklena vlakna te druge alergene. Opremljena je s dvije elastične vezice koje omogučuju da maska čvrsto prijanja uz površinu lica radi optimalne zaštite. Maska smanjuje izloženost onečišćenju, otporna je na tekućinu, štiti od prašine i drugih štetnih čestica.

Izrađen po normi EC EN 14683:2019 CE 20052122

Količina: 10 komada u jednom pakiranju

Upute za upotrebu

Za jednokratnu upotrebu. Prije upotrebe provjerite čvrstoću maske te moguća oštećenja. Nemojte koristiti ukoliko je maska oštećena ili je rok trajanja istekao. Maska se može koristiti za zaštitu od para i plinova.

Čuvati u originalnoj ambalaži. Ne izlagati, kemikalijama, vlazi, direktnoj sunčevoj svjetlosti i prljavštini.

S čistim rukama masku stavite pažljivo, tako da prekrijete usta i nos, a gumice zataknite iza ušiju. Rastegnite masku tako da dolazi ispod brade. Savijte metalnu žicu tako da se maska učvrsti oko nosa. Dok nosite masku, nemojte ju dodirivati. posebice prednju stranu. Ako slučajno dodirnete masku, operite ruke. 

Pri skidanju maske, pažljivo skinite obje gumice za uši i odmaknite ju od lica bez dodirivanja prednje strane.