Pharmoval

Islandski lišaj Forte

8811
-20%
8,61 € 6,89 €
U cijenu je uključen PDV
Dodaj u košaricu
  • Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 6,89 €
Opis

Islandski lišaj Forte je sprej za nadraženu usnu šupljinu koji istovremeno štiti grlo. Sadrži ekstrakt islandskog lišaja, propolis i ekstrakt nevena.

Suho i nadraženo grlo čest je problem koji pogađa sve, a bolno grlo je prateći simptom virusnih respiratornih infekcija. Nadraženo grlo stvara neugodu, ometa normalno funkcioniranje i čini gutanje bolnim.

Islandski lišaj Forte sprej - medicinski je proizvod formuliran kako bi stvorio zaštitni prianjajući film na mukoznu membranu i time smanjio kontakt s vanjskim čimbenicima koji uzrokuju iritaciju. Štiti grlo od nadraženosti, smanjuje osjećaj žarenja u usnoj šupljini i povećava hidratiziranost mukoznih membrana.

Sadrži sljedeće sastojke:

  • ekstrakte nevena i islandskog lišaja
  • bagremov med
  • eterična ulja poljske metvice, eukaliptusa i majčine dušice
  • ekstrakt aloe vere
  • ekstrakt propolisa

Islandski lišaj Forte dio je PHARMOVAL® linije dodataka prehrani i medicinskih proizvoda.
Proizvod ne sadrži sastojke životinjskog porijekla.

NETO KOLIČINA
30 ml

PROIZVOĐAČ:

O.F.I. S.p.A. Officina Farmaceutica Italiana via Verga, 14 – 24127 Bergamo – Italija

DISTRIBUTER ZA RH:
Nemus lex d.o.o., Vukomerečka 2, Zagreb

Više o islandskom lišaju i proizvodima na: Islandski lišaj - pomoć za nadraženo grlo

Upute za upotrebu

UPUTE ZA UPOTREBU

Za doziranje i lokalnu primjenu proizvoda koristite se priloženim raspršivačem. Preporučuju se 1 do 3 raspršivanja po primjeni koje treba ponoviti do tri puta tijekom dana. Prije upotrebe dobro protresite.

UPOZORENJE 

Ne upotrebljavajte u slučaju preosjetljivosti ili alergije na jedan ili više sastojaka. U slučaju intolerancije ili drugih neželjenih učinaka prekinite upotrebu i posavjetujte se s liječnikom. Ako nadraženost potraje dulje od 5 – 7 dana, posavjetujte se s liječnikom. Nemojte upotrebljavati nakon isteka roka valjanosti. Čuvajte izvan dohvata djece. Nemojte upotrebljavati ako vam se čini da je pakiranje oštećeno. Nakon otvaranja proizvod se može koristiti 12 mjeseci u normalnim i ispravnim uvjetima upotrebe i čuvanja. Nuspojave ne postoje čak ni u slučaju korištenja duljem od 30 dana.