Biobaza

Home multi-aktiv dezinficijens menta i eukaliptus

MAG-41201
Cijena
6,15 € | 46,34 kn
U cijenu je uključen PDV

Nije raspoloživo

Opis

BIOBAZA HOME MULTI-AKTIV DEZINFICIJENS  je višenamjenski, tekući dezinficijens s minimalnim udjelom etilnog alkohola od 75% i dodatkom benzalkonijevog klorida za visoku učinkovitost na širokom spektru mikroorganizama. Preporučuje se za dezinfekciju raznih vrsta površina, kao i suho pranje ruku. Uz dodatak esencijalnih ulja mente i eukaliptusa, moćno osvježava prostor i kožu. Ne isušuje i ne izaziva iritacije. Koristi se u kućanstvu, uredima te javnim prostorima za čišćenje i dezinfekciju.

Biocidni proizvod rabiti pažljivo. Prije upotrebe uvijek pročitati deklaraciju i podatke o proizvodu.

Količina: 500 ml

Namjena biocidnog pripravka:

Vrsta proizvoda 1 (biocidni proizvodi za osobnu higijenu ljudi), 2 (dezinfekcija i higijena površina u domaćinstvu i javnim ob.) – tekućina.

SASTOJCI: ALCOHOL DENAT., AQUA, POLYSORBATE 20, SORBITOL, GLYCERIN, BENZALKONIUM CHLORIDE, MENTHA ARVENSIS LEAF OIL, EUCALYPTUS GLOBULUS OIL, AMMONIUM ACETATE, LIMONENE.

Aktivne tvari: Etanol (CAS broj: 64-17-5) 75g/100g

Benzalkonijev klorid (CAS broj: 68424-85-1) 0,1g/100g         

Rješenje Ministarstva zdravstva RH: KLASA: UP/I-543-04/20-05/342, URBROJ: 534-07-1/2-20-2

Nositelj rješenja: MAGDIS d.o.o., Ulica A. Šenoe 37, Mala Gorica, 10431 Sveta Nedjelja, HR

Upute za upotrebu

UPUTA ZA UPORABU: Za dezinfekciju ruku nanijeti na čistu i suhu kožu u bogatom sloju (najmanje 3 mL) i utrljavati dok se koža potpuno ne osuši (najmanje 30 sekundi). Za čišćenje i dezinfekciju površina ostaviti da djeluje nekoliko minuta te prebrisati suhim ubrusom.

Koristi se nerazrijeđen.

UPOZORENJE:

U slučaju dodira s očima: oprezno ispirati vodom nekoliko minuta. Ukloniti kontaktne leće ako ih nosite i ako se one lako uklanjaju. Nastaviti ispirati. Ako nadražaj oka ne prestaje: zatražiti savjet/pomoć liječnika. Ne smije se zbrinjavati zajedno s komunalnim otpadom iz kućanstva, ne smije se ispuštati u kanalizaciju. Ako je moguće reciklirati ili predati pravnoj osobi ovlaštenoj za sakupljanje opasnog otpada.

Biocidni proizvod rabiti pažljivo. Prije upotrebe uvijek pročitati deklaraciju i podatke o proizvodu.

Uvjeti čuvanja:

Čuvati odvojeno od topline, vrućih površina, iskri, otvorenih plamena i ostalih izvora paljenja. Ne pušiti. Čuvati izvan dohvata djece. Čuvati u dobro zatvorenom spremniku. Skladištiti na dobro prozračenom mjestu.  Održavati hladnim. U slučaju požara za gašenje rabiti: suhi pijesak, suha sredstva ili pjenu otpornu na alkohol.