Biobaza

Home multi-aktiv dezinficijens kadulja i grožđe

MAG-41199
Cijena
6,15 € | 46,34 kn
U cijenu je uključen PDV

Nije raspoloživo

Opis

BIOBAZA HOME MULTI-AKTIV DEZINFICIJENS je višenamjenski, tekući dezinficijens s minimalnim udjelom etilnog alkohola od 75% i dodatkom benzalkonijevog klorida za visoku učinkovitost na širokom spektru mikroorganizama. Preporučuje se za dezinfekciju raznih vrsta površina, kao i suho pranje ruku. Uz dodatak mirisne kadulje i grožđa, pruža izvrstan osjećaj svježine i njege. Ne isušuje i ne izaziva iritacije. Koristi se u kućanstvu, uredima te javnim prostorima za čišćenje i dezinfekciju.

Biocidni proizvod rabiti pažljivo. Prije upotrebe uvijek pročitati deklaraciju i podatke o proizvodu.

Namjena biocidnog pripravka: Vrsta proizvoda 1 (biocidni proizvodi za osobnu higijenu ljudi), 2 (dezinfekcija i higijena površina u domaćinstvu i javnim ob.) – tekućina.

Količina: 500 ml

SASTOJCI: ALCOHOL DENAT., AQUA, POLYSORBATE 20, SORBITOL, GLYCERIN, BENZALKONIUM CHLORIDE, PARFUM (kadulja i grožđe), AMMONIUM ACETATE.

Aktivne tvari: Etanol (CAS broj: 64-17-5) 75g/100

Benzalkonijev klorid (CAS broj: 68424-85-1) 0,1g/100g                        

Rješenje Ministarstva zdravstva RH: KLASA: UP/I-543-04/20-05/325, URBROJ: 534-07-1/2-20-2

Nositelj rješenja: MAGDIS d.o.o., Ulica A. Šenoe 37, Mala Gorica, 10431 Sveta Nedjelja, HR

 

 

Upute za upotrebu

UPUTA ZA UPORABU: Za dezinfekciju ruku nanijeti na čistu i suhu kožu u bogatom sloju (najmanje 3 mL) i utrljavati dok se koža potpuno ne osuši (najmanje 30 sekundi). Za čišćenje i dezinfekciju površina ostaviti da djeluje nekoliko minuta te prebrisati suhim ubrusom.

Koristi se nerazrijeđen.

UPOZORENJE:

Kod osjetljivih osoba dugotrajan kontakt može izazvati nadražajne reakcije kože. U slučaju dodira s očima, ispirati mlakom vodom nekoliko minuta. U slučaju gutanja, ne izazivati povraćanje. Isprati usta i piti puno vode te potražiti liječničku pomoć ako je potrebno. Spriječiti izlijevanje u drenažne sustave i vodotokove. Ne smije se zbrinjavati zajedno s komunalnim otpadom niti ispuštati u kanalizaciju. Ambalažu odložiti u odgovarajući spremnik.

Biocidni proizvod rabiti pažljivo. Prije upotrebe uvijek pročitati deklaraciju i podatke o proizvodu.

Uvjeti čuvanja:

Čuvati u dobro zatvorenim spremnicima na suhom ihladnom mjestu, zaštićen od svjetlosti, topline te izvora plamena pri temperaturi do najviše 25 oC.Čuvati od dohvata djece.