Pronađeno 12 proizvod/a

Osim vrlo ciljanog izbora proizvoda vrhunske prirodne domaće i strane kozmetike te dodataka prehrani koje možete pronaći na drogerija.hr, na ovim stranicama vam želimo posebno približiti i proizvode naše tvrtke Nemus Lex d.o.o.  te brandove koje regionalno zastupamo.
Na stranicama možete pronaći cijelu Pharmoval liniju, hrvatsku liniju dodataka prehrani koja uključuje i pojedine kozmetičke proizvoda. Linija je pomno razvijena i osmišljena za posebne potrebe organizma već od najranije životne dobi. Sadrži proizvode koji su od pomoći za cijeli niz zdravstvenih problema. Posebno se ističu proizvodi za imunitet pod zaštićenim nazivom Imunosal s vrlo popularnim beta-glukanom te jedinstvenom kombinacijom vitamina i minerala.
Nudimo vam i proizvode međunarodnih brandova: Babysense respiraratorni monitor i Wilkinet nosiljka za bebe. Također smo ekskluzivni zastpnici za vrlo učinkovite i popularne proizvode za detekciju i eliminaciju ušiju – Liceguard. Linija sadrži više proizvoda, a posebno se ističe na tržištu jedinstveni električni češalj – Robi Comb Pro.

Pogledajte i uvjerite se sami po čemu su baš naši proizvodi posebni. Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na naš e-mail za podršku ili na info telefon 01/2945-071.