Biobaza

ANTICELULITE Nutrikozmetički tretman serum i kapsule

MAG-40649
Cijena
129,90 kn
U cijenu je uključen PDV
Dodaj u košaricu
Opis

Kombinacija koncentriranog seruma za njegu kože zahvaćene celulitom i dodatka prehrani (kapsula) na bazi bromelaina iz ananasa i L-karnitina, za 20-dnevni, intenzivni tretman celulitom zahvaćene kože.

Serum za oblikovanje tijela

Kombinacija koncentriranog seruma za njegu kože zahvaćene celulitom i dodatka prehrani (kapsula) na bazi bromelaina iz ananasa i L-karnitina za 20-dnevni, intenzivni tretman celulitom zahvaćene kože.

Koncentrirani koktel aktivnih sastojaka za učinkovitu njegu kože s celulitom. Dok ekstrakt divljeg kestena učvršćuje kožu i vraća joj tonus, kofein sudjeluje u razgradnji masnih stanica, a ulje sjemenki grožđa koži daje elastičnost i trenutno je zaglađuje. Za bolji učinak, preporučuje se u kombinaciji s kapsulama (dodatak prehrani) s visoko koncentriranim bromelainom, L-karnitinom, vitaminom C, cinkom i biotinom.

Količina: 100 ml

Body reform kapsule

Dodatak prehrani osmišljen s ciljem potpomaganja vitalnosti kože. Aktivna formula sadrži bromelain iz ananasa, L-karnitin, prirodan vitamin C koji pridonosi stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože i zaštiti stanica od oksidativnog stresa, te biotin i cink za normalan metabolizam makronutrijenata i zdravu kožu.

Upute za upotrebu

Serum za oblikovanje tijela

Serum nanijeti na čistu kožu ujutro i uvečer te umasirati kružnim pokretima.

Body reform kapsule

Popiti 2 kapsule ujutro, na prazan želudac s velikom čašom vode.

Za najbolje rezultate, savjetujemo kombinaciju Biobaza proizvoda iz Anticellulite linije:

Jutarnja njega: Gel za učvršćivanje kože

Večernja njega: Krema za oblikovanje tijela

''Last minute'' Nutrikozmetički tretman

2 x tjedno: Modelirajuća maska za tijelo sa zelenom glinom